В "Южен" търсят пари за дупките, намери се начин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:15 / 25.11.2017
5286
Кметът на "Южен" пренасочва средства, за да бори проблема с дупките в района, които са и една от най-горещите и най-често засягани теми от читателите на Plovdiv24.bg. 

Един от последните ни сигнали е за огромна дупка на булевард "Южен".

"Сутрин в час с пик има голяма колона от автомобили, а за да се избегне дупката трябва да се направи маневра в насрещното движение. Въпрос на късмет е, че няма ПТП досега. Наоколо е осеяно със счупени тасове от автомобили, които са нацелили дупката", описва ситуацията нашият читател и пояснява, че въпросното място е на около 150 метра от светифара при кръстовището между бул. "Южен" и ул. "Димитър Талев".

Друг пресен сегнал е за внушителна дупка на ул. "Нева", заела половината път.

Кметът на района Борислав Инчев заяви за читателите ни, че вече е входирал писмо до Общината с искане за прехвърляне на 6 000 лева от планиран обект, който няма да може да бъде изграден и затова искането на администрацията му е средствата да бъдат прехвърлени за пълнене на дупки в района. 

Инчев обясни още, че предстоят обходи, за да се определи на кои места ще се работи. Той бе категоричен, че с приоритет са дупките по ключови булеварди, улиците край училища и детски градини и улиците, по които се движи масовият градски транспорт.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).