В "Южен" се оплакаха от липса на информация за ВиК авария

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
10:40 / 27.06.2015
2220
Читателка на Plovdiv24.bg се оплака от липса на вода в "Южен" заради авария. Никой обаче не бил предупредил:

"Здравейте. Като нормален гражданин-данъкоплатец във втория по големина град на България в началото на 21-ви век бих искала да се оплача отново, за пореден път от безумията на ВИК - Пловдив, по-специално район "Южен".

Снощи (23 юни) около 9 часа водата на адреса ми - бул. "Ал. Стамболийски" - беше спряна. Без обяснения, без връзка с телефоните, посочени в сайта им за спешни обаждания, сигнали за аварии и връзка с гражданите, без предварително предупреждение. Тази сутрин (24 юни) в шест часа това се случи отново. Не знам кой ще плати, ако блокиралата ми миялна машина днес се окаже повредена, както и ако включеният ми бойлер беше гръмнал. Вероятно щяхме да си понесем последствията и ВИК ще продължи да безчинства.

Опитах да се свържа с телефоните за връзка и тази сутрин - НИЩО! Отговорът след многократни изслушвания на оператора и натискания на 1 за тази и онази услуга беше, че регистрирани аварии НЯМА. Довиждане. Толкоз. Написах им писъмце по мейла за връзка, което нямам надежда някой да отвори, да види и на което да отговори. Не очаквам някой от тези явно некомпетентни хора да ми се извини за неудобството, което причиняват на обикновените данъкоплатци, въобразяващи си, че след работа и преди работа могат да се изкъпят поне. Каква дързост! Отдавна съм възмутена от начина, по който ВИК буквално съсипват уличните настилки в района ми."

От ВиК обясниха, че се е стигнали до липса на вода, тъй като от EVN са изключили Помпена станция Юг. Това е довело до спад на налягането на водата в районите вблизост до станцията, а на места и до липса на вода. Това е причината да не е имало вода в "Южен".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).