В "Северен" стартира дарителска кампания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:45 / 29.07.2014
1417
В район "Северен" стартира дарителска кампания в помощ на Дома за сираци "Свети Николай" при манастира "Св. Троица", село Нови хан, съобщи кметът на района Ральо Ралев.

Кампанията ще е в периода от 1 до 31 август 2014 година. Всички желаещи да се включат в благотворителната кампания могат да дарят дрехи, обувки, играчки и консумативи от първа необходимост. 

"В Дома живеят деца, пълнолетни, и възрастни хора, които са в неравностойно положение с цел взаимно подпомагане, като приетите помагат за отглеждането и възпитаването на малолетните деца, така че всяко дарение от сърце ще е от голяма полза за обитателите на този дом", уточни още кметът Ралев.

Даренията, които ще се събират в сградата на районната администрация, бул. "Цар Борис Трети Обединител" №22А, без почивен ден, ще бъдат транспортирани и предадени на председателя на църковното настоятелство отец Иван Иванов.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
In Memoriam: Иванка Ройдова-Американката вече не е между живите
Майка от Пловдив: Кристиан едва не уби мен и детето ми
Александър Симов и Иван Петков стартираха кампанията на социалист...
Пловдивски общинари викат за Ботев довечера
Последна информация за пожарникаря, върху когото падна огромно дъ...
Без учебни занятия в пловдивско висше училище на 20 май


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).