В Пловдив ни един протестиращ срещу уличните дупки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
12:19 / 22.03.2010
4338
Точно в 12 часа кметът Славчо Атанасов излезе пред общината, за да разговаря с участниците в протеста срещу уличните дупки, какъвто бе обявен предварително, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Само че ни един протестиращ нямаше и Атанасов бе искрено изненадан. "Какво става? Къде са протестиращите? Дойдох да им обясня защо е толкова тежко положението с дупките. Повече от 20-30 години много от улиците не са виждали основен ремонт, това е голяма беда, усещам я и аз като шофьор, но не може да продължаваме на час по лъжичка да наливаме милиони за кръпки", подчерта той.

Липсата на протестиращи пред пловдивската община кметът си обяснява с получилото му популярност намерение да тегли 30-милионен заем именно за тотално подобряване на голяма част от пътната инфраструктура.

Подробности за заема, за който кметът и неговият екип дадоха генерална пресконференция, очаквайте по-късно в Plovdiv24.bg.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).