В ГЕРБ царяло ярко изразено единомислие и единодействие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:08 / 20.06.2008
2356
След публикация на Plovdiv24.bg за проведената снощи среща между активисти на ГЕРБ, от местната структура на партията изпратиха до медиите позицията си по въпроса.

По повод информацията от 20.06.2008 год. в Plovdiv24.com, озаглавена "Цветан Цветанов на помирителна мисия в Пловдив", ръководството на ПП ГЕРБ - Пловдив категорично се разграничава от неверния коментар на причините за тази среща и на отчетените от нея резултати.

Срещата бе проведена с председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и на същата присъстваха общинските съветници, заместник-кметовете на Община Пловдив и районните кметове от квотата на ПП ГЕРБ. Същата бе в работен порядък и на дискусия бяха подложени въпроси от организационен характер, свързани с взаимодействието между местния парламент и изпълнителната власт в града, структурите на партията на общинско ниво и активизиране на дейността с оглед предстоящите парламентарни избори. Категорично не е отправяна каквато и да било критика по отношение работата на Йордан Кюмюрджиев като партиен лидер, респ. като председател на Общинския съвет. Единодушно е становището на Националното и на местното ръководство, че са налице всички основания за подкрепа на усилията на Йордан Кюмюрджиев за създаване на стабилни и отговорни партийни структури, както и за упражняваното от него ръководство на Общинския съвет в пълно съответствие със закона.

Сред присъстващите на тази среща не само няма противоречия, но има ярко изразено единомислие и единодействие. В този смисъл твърдението, че част от общинските съветници на ПП ГЕРБ „могат да подкрепят евентуално искане за свалянето му от шеф на местния парламент", окачествяваме като клеветническо и като елементарен опит за манипулиране на общественото мнение в посока, каквато не съществува.   

Коалиционната политика на ПП ГЕРБ в Пловдив не е била предмет на дискусия на визираната по-горе работна среща. Считаме, обаче, за необходимо да подчертаем, че политически представените групи на ПП ГЕРБ и ВМРО в местния парламент работят в консенсус. Прозрачен е опитът да се внася разнобой в една работеща коалиция, какъвто на практика няма, защото различията по определени общественозначими въпроси се разрешават конструктивно и с чувство за отговорност пред обществото.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
20.06.2008 Цветан Цветанов на помирителна мисия в Пловдив
11.06.2008 Йордан Кюмюрджиев: Атаката срещу мен е заради "Градски транспорт"
11.06.2008 Точат брадва на Йордан Кюмюрджиев
Още новини от Новини от Пловдив:
Няколко хиляди са без вода заради осем ВиК аварии в Пловдив и обл...
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски
Автобуси от градския транспорт променят маршрута си заради мач
Нова промяна в движението в пловдивски квартал, но за кратко
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).