Увеличават входа за коли в гробищата на 1 лев, хората недоволстват

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:33 / 15.09.2010
1380

Този браузър не поддържа видео елемента.

Увеличават таксата за влизане в гробищата с автомобил, научи Plovdiv24.bg. От 50 стотинки на 1 лев се увеличава таксата за вход на автомобил в гробищата в града, това нововъведение е причината за масово недоволство от хората, които идват да посетят свой покойник на гробищата. Хората коментираха, че почти никъде по света няма такова нещо, още повече, че състоянието на българина е такова, че той не може да отделя пари и за такива неща.

От общинското предприятие охраняващи гробищата в града заявиха, че това е решение на общината и е напълно законно и те се съобразяват с това. Срещу таксата всеки влизащ със своя автомобил получава касова бележка, която му позволява многократно да влиза и излиза през целия ден.

И за друго фрапантно нарушение свързано с таксата споделиха очевидци. Става въпрос за това, че общинските чиновници идващи до гробищата масово пропускат да си платят едното левче под предтекст, че те са били хора на общината, а предприятието е под общинска опека и съответно те можели да влизат, когато си пожелаят.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).