Управителката на Онкодиспансера подаде оставка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:04 / 07.12.2011
2700
Управителят на Онкодиспансера д-р Недялка Митова е подала молба за напускане, съобщи и.д. кмет Розалин Петков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той поясни, че шефът на здравното заведение е направила това по свое желание и е освободена от длъжността по взаимно съгласие. 

Според Петков в петък тази седмица ще бъде избран временно изпълняващ длъжността шеф на Комплексния онкологичен център в града, а на следващата общинска сесия на 15 декември трябва да се проведе конкурс за избор на нов управител  на здравното заведение.

Припомняме, че на 18.11.2011г. в банковата сметка на община Пловдив бяха преведени 1 милион лева от дивидента на инсттитуцията в онкодиспансера. Преди време избухна скандал между общината и онкото заради тези 1 милион лева. Тогава казусът остана без решение.

След среща на Розалин Петков с ръководството на диспансера парите бяха приведени. "Това е резултат от подобрения диалог между общината и институциите. Когато се подхожда диалогично и с разбиране, се постигат по-добри резултати. Тези пари ще бъдат изразходвани за покриване на на-належащите задължения на общината, оставени от предишната власт, които са в размер на милион и 700 000 лева. Това са пари за гребния канал, както и по други текущи договори", заяви тогава пред наш репортер Петков.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).