Уникално шоу с най-големите хитове на Pink Floyd тази вечер в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:44 / 18.11.2018
6208
Уникално шоу с най-големите хитове на Pink Floyd предстои тази вечер в Пловдив. Brit Floyd се завръщат на сцената за една специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973  The Dark Side of the Moon. Още рано сутринта вчера започна изграждането на сцената за мащабното шоу в многофункционална спортна зала "Колодрума“. 

Концертът се осъществява с подкрепата на община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Пловдив за 2018 година. Шоуто на Brit Floyd е наистина забележително и създава атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.  

Огромната продукция включва уникално светлинно шоу, внушителна мултимедия и невероятни сценични ефекти, които пресъздават величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell. На сцената ще чуем песни от най-любимите и най-продавани албуми на Pink Floyd – The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall и The Division Bell, както и много други. 

За информация на многобройните почитатели на Brit Floyd, вратите на  зала "Колодрума“ ще отворят в 18:30 часа. Няма да има съпорт група, и музикантите ще излязат на сцената в 20:00. Спектакълът ще продължи около два часа и половина.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).