Уникална възможност предлага "Кино Арена IMAX" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:20 / 03.11.2016
6371
Само на 5-и /събота/ и 6-и ноември /неделя/ в мол "Марково тепе" "Кино Арена IMAX" ще предложи на всички посетители уникалната възможност да станат част от филма и да си тръгнат със снимка за спомен.

За първи път в региона пристига специална инсталация, която ще разкрие част от магията на киното през целия уикенд от 12.00 до 20.00 часа на ниво "партер" в търговския център. 

Екип от специалисти ще се погрижи зрителите да съпреживеят усещането от полет в небето на IMAX и да се убедят, че понякога във всеки от нас се крие по един супергерой. Всички снимки от събитието ще бъдат публикувани на официалната фейсбук страница на "Кино Арена". 

Бъдете част от един вълнуващ и незабравим филмов уикенд в "Кино Арена IMAX" в мол "Марково тепе" на бул."Руски" № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).