Униформени изненадаха търговци на Руския пазар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:56 / 02.10.2017
15006
На основание Наредбата за осигуряване на обществения ред и във връзка със заповед на Областния управител на Пловдив относно недопускане на търговия с животни на нерегламентирани за целта места, кметът на "Северен" Ральо Ралев нареди да се извършат периодични проверки в кв. "Тодор Каблешков" около Руския пазар, КАТ и ул. "Напредък" относно търговията със селскостопански животни и птици и да се санкционират нарушителите.

През изминалия уикенд бе извършена първата акция. Комисия в състав от служители от отдел "Екология и чистота" към "Северен", Пловдивския общински инспекторат, Трето РУ при ОД на МВР Пловдив и ОП "Общинска охрана" състави 6 акта за незаконна търговия с птици (канарчета, папагали, синигери, щиглец и гълъби).

От администрацията на районното кметство предупреждават, че проверките ще продължават, ще се извършват периодично с цел недопускане на търговия с животни на нерегламентирани за целта места.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).