Удар на БОП Пловдив във връзка с предлагане на сексуални услуги!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:46 / 20.01.2020
21077
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на три лица за участие в организирана престъпна група за трафик на жени с цел сексуална експлоатация, действала на територията на град Пловдив, както и в Хасковска област.

Обвинените са задържани на 10 и 11 януари 2020 г. в Свиленград при съвместни действия по разследването на Специализираната прокуратура и служители на сектор БОП – Пловдив, Пазарджик и Смолян.

Събраните доказателства сочат, че групата е действала от началото на 2019 г. Единият от участниците набирал и транспортирал жени в Свиленград, където да предоставят платени сексуални услуги в казина и барове. Другите двама работели в местни хотели и осигурявали клиенти за предлаганата услуга.

В хода на разследването са установени 11 жени, жертви на трафик в различни периоди от началото на 2019 г. Те са разпитани като свидетели пред съдия. С постановления на прокурор от Специализираната прокуратура на тримата обвинени са наложени парични гаранции в размер на по 10 000 лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).