Ученици от ЕГ "Иван Вазов" взеха властта в школото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:01 / 11.05.2015
4554
Бивши и настоящи ученици от
ЕГ "Иван Вазов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес в Езикова гимназия "Иван Вазов" се проведе Ден на ученическото самоуправление. Ентусиазирани гимназисти заеха местата на ръководители и учители и добиха представа за естеството на просветната работа.

Директорският пост беше поделен между Георги Георгиев /12"Е"/ и Георги Стоянов /10"Г"/. Техният екип включваше Янко Бобев /10"З"/, който беше помощник-директор, Елена Пенева - секретар, Никол Честименова - библиотекар. 

Създателите на "Team G" - зрелостникът Георги и по-младият му колега Георги, проведоха много инициативи. Много техни съученици станаха от чиновете, за да застанат на катедрите и да преподават.

Денят започна с оперативка, на която екипът се запозна с естеството на ръководната работа и обсъди предложения за нововъведения. По-късно беше проведена анкета с всички настоящи випуски, където те получиха шанса свободно да изразят мнението относно практиките в гимназията. 

Учениците споделиха, че са изключително доволни, че са избрали това училище, което им предоставя много възможности за академично и личностно развитие.

Екипът представи иновативни идеи на оперативка пред учителите си. Те бяха приети с ентусиазъм и предложения за работа с взаимни усилия.

По-късно новото ръководство посети няколко открити урока, сред които интерактивното занятие на Гергана Тренова от 10"Г" клас. Десетокласничката мотивира съучениците си, поставяйки ги в реална среда на езиков изпит. 

Заключителната част на мероприятието съдържаше дискусия относно придобития опит на участниците от деня на ученическото самоуправление.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Без учебни занятия в пловдивско висше училище днес
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).