Ученически фотоконкурс "Улови мига на доброто" в "Централен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:13 / 01.11.2016
2840
Кметът на район "Централен" Георги Стаменов обяви началото на ученическия конкурс за фотография и фотоколаж "Улови мига на доброто". 

Конкурсът се организира от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и за пета поред година е в календара на превантивните мероприятия на комисията. 

Участниците могат да изпращат своите фотографии или колажи с текст - послание или описващ "историята" на снимката. В настоящото издание се акцентира върху темата: "Улови мига на доброто в училище".

Етапи на конкурса:

1. Изпращане на фотографии на ел. адрес: komisia_centralen@abv.bg, Необходимо е да се посочат имената на ученика, от кой клас и училище е - срок до 25.11.2016г.

2. В началото на м. декември най-добрите фотографии ще бъдат позиционирани в изложба в сградата на районната администрация. Техните автори ще получат от Кмета на район "Централен" грамоти и награди - основни за победителите и поощрителни за всички класирали се участници.

3. От началото на 2017 г. изложбата може да гостува в училищата в района.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло
Арестуваха 19-годишен Шумахер в Пловдив, преди да убие невинни хо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).