Търсят се места за червените във властта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:29 / 12.07.2010
3270
Срещу търсенето на специални места във властта за хората на БСП докрай ще се противопоставя д-р Лилия Учкунова, която е сред влиятелните личности във ВМРО и засега е единственото препятствие общината още повече да почервенее.

Коалиционните партньори искат все повече, а докторката не дава на воеводите да отстъпват.

"Един уволнен кадър на БСП, който, като беше шеф на Окръжна болница, защитаваше интересите на тяхното си правителство и прокарваше увеличението на държавния капитал за сметка на общината, как сега изведнъж ще започне да защитава пловдивския интерес?" - коментира д-р Учкунова пред Plovdiv24.bg напъна на социалистите да сложат доц. Георги Йорданов за шеф на нова голяма социална дирекция. 

От една страна бил съкратен заместник-кметът по социалната политика Красимир Ангелов, пък същевременно се правела нова шапка под формата на мегадирекция за своя човек.

"Такива практики досега не е имало. Ако е налице свободно място и имаш подходящ човек, добре, ама да правиш място за човека - не е", категорична е д-р Учкунова.

Особено неприятно била изненадана от исканото уволнение на доц. Никола Ананощев като шеф на Онкодиспансера. "Говори се за финансови нарушения, констатирани от Балансовата комисия, на които и аз съм член. Още тогава ясно и точно попитах: "Има ли злоупотреби?" Отговориха ми: "Не, няма!" Е, и тогава? Защо? Ако нещо е сгрешил, да го накажем, на съд да го дадем, да отсъди, пък ние после да решаваме. Ама те са се разбързали. Пак да намерим на човека на БСП място. Казва се Антонина Славова", разказа д-р Учкунова.

Тя няма да остави на мира ВМРО да продължи да се поддава на БСП, независимо че са коалиционни партньори.    

Виж коментарите (5)

Още по темата (1):
09.07.2010 БСП-Пловдив иска повече власт и сладки постове в града ни
Още новини от Новини от Пловдив:
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).