Търсят кой да доставя храна и ободряващи напитки на "Общинска охрана"

Автор: Екатерина Трайкова
Коментари (0)
15:36 / 26.08.2019
1965
Община Пловдив даде ход на нова обществена поръчка, научи репортер на Plovdiv24.bg. Поръчката е изцяло финансирана от Общината, като се търси фирма, която да покрие нуждите на ОП "Общинска охрана" - приготвяне и доставяне на храна и ободряващи напитки.

"Предметът на настоящата обществена поръчка е предоставянето на услугата кетъринг – приготвяне и доставяне на храна и ободряващи напитки за нуждите на работниците и служителите на ОП "Общинска охрана“, извършващи дванадесетчасови нощни и дневни работни смени, като ежедневните доставки следва да се извършват по местонахождението на обектите на ОП "Общинска охрана“, съгласно предварително подадена седмична заявка. Прогнозният брой на служителите дневна смяна е 52 (петдесет и двама) души, а на служителите нощна смяна – 62 (шестдесет и двама) души." - посочват още общинарите.

Прогнозната стойност на услугата е изчислена на 50 000 лв. без ДДС, а крайният срок, в който желаещите могат да заявят участие в подбора, е фиксиран на 26.09.2019г., а на следващия ден от 09.00 часа в Административната сграда на Община Пловдив, гр. Пловдив 4000, пл. Стефан Стамболов № 1, ще бъдат отворени офертите на кандидатите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).