Трупове на заклани животни, мръсотия и неописуема смрад тровят жителите на пловдивски квартал

Автор: Георги Кирилов
Коментари (1)
14:21 / 02.08.2020
15836
С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза жителка на пловдивският квартал "Изгрев". В разговор с нас тя изказа възмущението си от незаконните "гробища за домашни любимци", появили се на ул."Прохлада" и ул."Батак". 

Според нашата читателка е абсолютно недопустимо изхвърлянето на умрели животни, черва, месо и кръв в непредназначени за целта места. Тези отпадъци  предизвикат ужасна смрад, а и са доста неприятна гледка. Преди да се свърже с нас жената е потърсила районния кмет и РЗИ, но не вижда особена промяна. По думите й сутрин боклуците се събират и само след няколко часа на тяхно място се появяват нови трупове и биологични отпадъци. 

Снимките, които ни предостави нашата читателка са направени в различни дни, което само доказва, че това не е единичен случай. Последната снимка, която е направила на 31.07 (петък) онагледява как се коли животно директно на тротоара. 

Надеждата на пловдичанката е съответните органи да се самосезират и да предприемат необходимите мерки за справяне с проблема.

Plovdiv24.bg предупреждава, че снимките не са подходящи за хора със слаби нерви и малки деца!

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).