Три нови нежни попълнения в Районна прокуратура Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:21 / 01.11.2018
12467
Днес, 1 ноември 2018 г., в Районна прокуратура-Пловдив встъпиха в длъжност трима нови прокурори – Деница Иванова, Кремена Роглекова и Веселина Николова,  назначени с решение на Висшия съдебен съвет след участие в конкурс за първоначално назначаване. В присъствието на Румен Боев, зам.-апелативен прокурор на Пловдив, Румен Попов, окръжен прокурор, Чавдар Грошев, районен прокурор, и прокурорите от Районна прокуратура, новите магистрати положиха тържествената клетва и подписаха клетвения лист, съгласно разпоредбите на чл. 156 и чл. 157 от Закона за съдебната власт.

"Утвърждавайте добрите практики в професията,  спазвайте върховенството на закона, желая ви кураж в работата и успешна кариера“, обърна се към новите магистрати районният прокурор Чавдар Грошев.   Той официално ги представи пред колегите им. Деница Иванова е завършила "Право“ в Югозападния университет "Неофит Рилски“ в гр. Благоевград, работила е като съдебен помощник в Софийски градски съд, Кремена Роглекова е завършила “Право" в Софийския университет "Св. Климент Охридски“,  работила е като старши разследващ полицай в 4 РУ на МВР-Пловдив и Веселина Николова е завършила "Право“ в Пловдивския университет  "Паисий Хилендарски“, работила е като старши разследващ полицай в сектор "Икономическа полиция“ към ОД на МВР- гр. Пловдив.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).