Този индивид го чака девета присъда, но какво от това

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:42 / 21.08.2017
2945
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Петко Н., на 37 г., за това, че без надлежно разрешително е придобил и държал високорискови наркотични вещества, с цел разпространение, като деянието е извършено при условията на опасен рецидив - престъпление по чл. 354а ал.2 т.4 във връзка с ал. 1 пр. 1 във връзка с чл. 29 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият Петко Н. бил осъждан осем пъти. На 21 юни 2017 г. край с. Труд, обл. Пловдив, служители на МВР спрели за проверка лек автомобил, марка "Фолксваген Голф", в който пътувал Петко Н. Те извършили претърсване на превозното средство, от което иззели амфетамин и марихуана, поставени в полиетиленови пликчета и кутия, всичко на обща стойност 463 лева. Намерените наркотични вещества били разпръснати в автомобила, като от събраните по делото доказателства се установява, че те били закупени от обвиняемия Петко Н. по-рано от друго лице. Спрямо Петко Н. е взета мярка за неотклонение "задържане под стража".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).