Този е хубостникът от екшъна с полицейския бус! Твърди, че няма никаква вина!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:09 / 22.11.2019
12284
Полицейско преследване на оживено кръстовище в Пловдив. Екшънът, който се разигра пред очите на десетки свидетели, завърши с верижна катастрофа, ранен полицай и избягал шофьор.

Действието се е разиграло около 14.00 часа вчера, когато служители от сектор "Специализирани полицейски сили“ се опитали да спрат за проверка в квартал "Столипиново“ лек автомобил с трима младежи. Колата обаче не спряла. Полицаите с микробуса тръгнали да я гонят. Когато навлези в оживеното кръстовище, последвал удар с преминаващ автомобил. Бусът се завъртял и се блъснал в друга спряла кола.

"С пуснати светлини влязоха на червено. Момчето беше на зелено. Просто нямаше как да види микробуса на полицията заради спрените коли. Нямаше и време за реакция. Удари буса, бусът се завъртя и удари нас", разказа Мирослав Ганчев.

Чист късмет е, че по това време на пешеходната пътека не са преминавали хора. Полицаите от микробуса твърдят, че са навлезли в кръстовището с включена светлнна и звукова сигнализация.

Час по-късно издирваният от органите на реда шофьор се върна сам на местопроизшествието. Шофьорът твърди, че не е видял стоп палката.

"Спрях, но те ни подминаха и това беше цялата работа. Ей сега пак ни спират и казват, че не съм отбил. Аз ги видях, но те ме подминаха и това беше. Полицейски микробус нямаше", каза шофьорът Илия Стефанов. Въпреки сътворения екшън, шофьорът беглец не беше арестуван, съобщава Нова.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).