Тотев ще сезира премиера, ако областният управител позволи да се ползва сградата на администрацията за партиен офис

Автор: Цвети Тончева
Коментари (1)
17:29 / 12.01.2022
11516
"Ще подадем оплакване до премиера, ако областният управител на Пловдив позволи да се ползва сградата на администрацията за партийни приемни“. Това каза за Plovdiv24.bg Иван Тотев, депутат от ГЕРБ, по повод свиканата среща в Пловдив в понеделник на Комисията по регионално развитие, благоустройство и местно самоуправление към Народното събрание от председателят на комисията Настимир Ананиев.

Той пристига в Пловдив заедно със заместник-председателят на комисията – Йордан Терзийски, както и народните представители от Пловдив – Вецислава Любенова и Росен Костурко, всичките от ПП“Продължаваме промяната“.

В разпространено до медиите прессъобщение се казва, че срещата е с фокус дейността на комисията – Закон за устройство на територията, Закон за гражданската регистрация, Закон за кадастъра и имотния регистър, Закон за пътищата и други важни теми за българските граждани. "Искаме да чуем проблемите на гражданите от Пловдив и се надяваме да можем да помогнем", пише Ананиев.

Иван Тотев, Младен Шишков и Манол Генов от Пловдивски регион, също са членове на тази комисия и не са поканени на срещата. При зададен въпрос към Ананиев защо те не са поканени, той е отговорил, че това ще бъде вид приемна за граждани, а не заседание на комисията.

"Именно това е причина за възмущението ни, че сградата на Областната управа ще се използва като партиен офис“, каза Иван Тотев. Според него това не бива да се допуска. Още повече, че те получават и пари за това пътуване в страната - около 2/3 от заплатите на депутатите са за представителни разходи – отварянето на приемни за граждани, пътни разходи и други.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).