Тотев: В общината да наблягат на работата и да спрат да си търсят колите по улиците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:21 / 11.02.2011
2020
За да разбере отговорът на областният управител на Пловдив по повод на изказването на Александър Долев днес пред журналисти, че Иван Тотев е разследван за конфликт на интереси като районен кмет на "Източен", репортерът на Plovdiv24.bg се свърза с областния управител. 

"Сигурно Долев е получил някоя флашка. Да му пратя имейла си, за да ми я препрати да я погледна и да се посмеем заедно", шеговито коментира Тотев.

В същия смехотворен тон областният управител каза, че му е омръзнало да слуша само глупости и щуротии от общинската администрация и им препоръча да започнат вече да работят, защото до края на мандата им остава много малко. 

"Да наблягат на работата и да спрат да си търсят колите по улиците", ироничен бе Тотев.

Че смехът е здраве, е така, но областният управител бе категоричен, че не може всяка седмица да се залива от смях на глупостите на общинарите.

Според юристи законът не може да се приложи ретроактивно т.е. комисията сега не може да се сезира за неща, случили се през 2007 г. Дори и да е имало конфликт на интереси, а такъв Иван Тотев е категоричен, че няма, към настоящият момент комисията не може да разглежда казус от 2007 г.

Областният управител обмисля въпроса дали да не повдигне дело за клевета, защото според него управляващите в община Пловдив вече прекаляват.

Виж коментарите (2)

Още по темата (2):
11.02.2011 Ина Филипова е категорична, че е спазила Закона за конфликт на интереси
11.02.2011 Разследват районни кметове от ГЕРБ за конфликт на интереси
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин за автобус на градския транспорт: Имах чувството, че...
Възрастна жена просълзи пловдивчани
Развръзка с пазара в пловдивския квартал "Столипиново"
Важно за пътуващите с влак от и за Пловдив
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).