Тотална разруха в централни пловдивски подлези

Автор: Илиян Радков
Коментари (25)
09:29 / 09.08.2019
5170
Пловдивските подлези тънат в тотална разруха, след като вандали ги опустошават. Репортер на Plovdiv24.bg разгледа ситуацията в два от тях – подлеза с лъвчето от северната страна на тунела и подлеза на Чифте баня.

Първият, който наскоро бе ремонтиран, е опустошен. От едната страна на подлеза е откъртена голяма част от тавана, а в празното пространство са хвърлени различни предмети – храни, празни бутилки и т.н. Откъртеният участък виси до земята. Малко по-навътре се забелязва участък, който също леко е поддал, но дали и там е дело на вандали не може да се твърди категорично.

В подлеза на Чифте баня ситуацията също изглежда трагична. Там си личи, че отдавна не е правен ремонт. Някои магазини, които не работят, са изпочупени. Няколко плочи от фасадата на подлеза са откъртени.

“Частите от изкъртените плочи се разхвърлят по стълбите или точно под тях и хората едва не се спъват в тях. Затова ги събрахме в единия край", заявиха пред Plovdiv24.bg търговци в района.

Никой не е видял кой чупи плочите от фасадата , или кой троши магазините и върши хулиганските прояви в подлеза. Според хората, които по цял ден са там, вероятно вандалите действат през нощта.

Виж коментарите (25)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).