Топ "тарикат" с мега нагло и опасно поведение на пловдивски булевард

Автор: Васил Динев
Коментари (27)
20:22 / 07.03.2018
40037
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да сподели за изключително неприятна и опасна случка от днес. Ето какво разказа той:

Здравейте! Казвам се Георги и искам чрез Вас и вашата медия да изразя колко възмутен се чувствам от ситуацията, на която станах пряк участник днес. Сами може да видите и в материалите, които ви изпращам. Ето и какво се случи: Днес следобед около 15:00 ч на бул."Цар Борис III" между кръговото на Панаира и моста на Марица се движех в средната пътна лента, при което както може да се види и на клипа един господин с Лада Нива с номер PB 1103 CX с изключителна наглост изпревари огромната опашка от чакащи коли и премина през най-дясната пътна лента, при което се възмутих и ядосах изключително много и реших да не го пусна. Искам да вметна, че от 11 години съм шофьор, изкарвам си прехраната като шофирам по цял ден из улиците на Пловдив. Виждал съм какво ли не, изключително толерантен и уравновесен шофьор съм, но това ме подразни ужасно, просто не го пуснах. Три минути по-късно на светофара на бул."Цар Борис III" и бул."6-ти септември" завих наляво, а въпросният господин мина пред мен и започна да намалява, след което заби рязко спирачи с цел умишлено ПТП. Автомобилът му поднесе от рязкото спиране и за много малко да не стане такова, а зад мен имаше още две коли. Само да вметна, че след мен още две коли не го пуснаха и това го направи и със тях.

Изключително арогантен и опасен водач. Пробвах да говоря с него, казах му, че имам видео регистратор, но изобщо не му пукаше. Смееше се нагло, беше с пасажер и той видимо беше доволен от случващото се.

Изкарвам си хляба като по цял ден бродя из улиците на Пловдив, вярвайте ми много е страшно и по-зле ще става. Дълбоко огорчен съм.

Случаите на безпардонно и нагло поведение по пловдивските улици са вече ежедневие, но ние от Plovdiv24.bg не считаме, че трябва просто да се примирим с това. Затова ако и вие сте станали свидетел или участник в подобна случка, свържете се с нас - чрез страницата "Изпратете ни новина", на редакционната поща novini@plovdiv24.bg или на телефоните ни 0700 45 024 (на цената на един градски разговор), 032 539 560 или сигнализирайте в КАТ или най-близкото районно управление. Нека направим каквото можем като гражданско общество, за да спрем или поне намалим подобни нагли и опасни прояви.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (27)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).