Тодор Кръстев, БСП: Амбициозна програма на управление има Тотев, но липсва работата в социална посока

Автор: Мария Морунова
Коментари (0)
16:10 / 31.12.2013
3594
През 2013 г. изтича половината от мандата на управление на кмета на Община Пловдив Иван Тотев. По този повод Plovdiv24.bg направи анкета за читателите си, в която да оценят кметското управление. Средната оценка, която получи Тотев, е много добър 4.68 при гласували 654 души. Оказа се, че самият градоначалник е очаквал по-ниска оценка. Разбира се опозицията има различно мнение. Такова, което одобрява някои политики на управление, но има и доста голяма критика.

Общинският съветник от БСП Тодор Кръстев определи програма и начина на управление на кметската администрация като амбициозен. И посочи плюсовете на тази амбициозна програма, а именно придобития добър облик на централната градска част чрез премахването на множество павилиони, скари, магазинчета и други подобни.

"Стартира се и амбициозна инфраструктурна програма. Това също определям като добро, но някои от новоизградените улици можеше да бъдат само ремонтирани. А средствата, предвидени за тях, да се преразпределят за ремонт на вътрешнокварталните улици. В тази насока и част от парите за депониране на боклука от София можеше да се преразпределят по-умно", коментира съветникът.

Със съжаление старейшината отбеляза липсата на работа на кметското управление в социална посока. И като пример посочи увеличението на местните данъци и такси.

Кръстев заяви, че Пловдив е най-старият град в Европа, а нито една администрация до момента не е успяла да формира такова чувство у пловдивчани. И пожела това да се промени за напред.

За да разберете какви още виждания за начина на управление на Пловдив има общинският съветник от БСП Тодор Кръстев, изгледайте интервюто, което репортерът ни Мария Морунова взе специално за читателите на Plovdiv24.bg.


Виж коментарите (0)

Още по темата (8):
01.01.2014 Вижте какви ще са приоритетите на Пловдив през новата година (ВИДЕО)
26.12.2013 Тотев: През двете години от мандата няма тема, по която да не е работено
26.12.2013 Пловдичани писаха 4.68 на Тотев за двугодишното му управление на Пловдив
16.11.2013 Джамисет Джафер: Тотев направи достатъчно за Пловдив
15.11.2013 Николай Радев: Работата на Тотев може да бъде оценена и положително, и отрицателно
13.11.2013 Каназирева: Порочният модел на управление задълбочи кризата в местната
власт
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).