Тази е мургавата гледачка, завлякла с 16 бона майката на пловдивски бизнесмен

Автор: Васил Динев
Коментари (6)
12:31 / 17.09.2017
13561
Митка Люцканова е била арестувана от криминалистите от РУ Хисаря. В момента 25-годишната сръбска циганка е в зандана с обвинение за кражба и измама. Митка завлече 68-годишната Мария Б. от пловдивското село Житница с 16 бона. Ромката поискала чаша вода от наивната жена. После казала, че над дома й тегне черна магия и няма да се оженят внуците й. 

Единият от тях щял да бъде върнат в ковчег от чужбина. По настояване на гледачката, която се заела да развали тегобата над фамилията, Мария дала 16 хиляди лева на ромката, защото иначе магията нямало как да се развали. Били увити в престилка, жертвата трябвало да ги стиска силно един час, без да ги пуска. Отишли до реката да хвърлят магията, именно тогава ромката заменила парите с вестници и си тръгнала. При претърсването в дома на Митка не са открити парите. 

Тя не се признава за виновна, но е разпозната и от Мария, и от комшийката й, която я видяла да влиза в дома в Житница, пише "Блиц". Парите са на сина на жената, който се занимава с бизнес. Циганката е била закопчана в село Мененкьово, където живее с цялата си рода. Тези роми са известни с ловките си ръце и се продават в целия свят именно за крупни кражби и измами. Носят огромни печалби на фамилиите си, обясниха разследващи.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).