Танцово студио "Уинд спейс" с галаконцерт в Дома на културата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:20 / 17.07.2019
1334
Сдружение за култура, изкуства и спорт "Немезида" кани пловдивчани на галаконцерт на танцовото студио WIND SPACE – носител на десетки национални и международни отличия и награди от световни танцови олимпиади и шампионати.

Концертът е на 19 юли от 19:00 часа в Дом на културата "Борис Христов". Билети за концерта на телефон: 0879/46-27-39.

"Ако искате да се докоснете до магията на танца и да видите отблизо националния отбор на Wind space - танцово студиo към Сдружение за култура, изкуства и спорт "Немезида“ Пловдив, заповядайте на гала концерта ни, за да се убедите, че "Танцът е скрития език на нашите души!“, призовава Мариана Данева, ръководител на СКИС Немедиза.

Припомняме, че само в края на миналата година, Пловдивското танцово студио спечели почти всички първи места в Третата музикално - танцова балканска олимпиада в Белград. Танцово студио "Уинд спейс“ се завърна с 32 първи места и 6 втори от общо 38 категории на олимпиадата. Пловдивските момичета от "Уинд спейс“ се състезаваха във всичките 38 категории танци. Нито една друга балканска страна нямаше подготвени танцьори за 38-те категории. Талантливите пловдивчанки се завърнаха с впечатляващ резултат - 32 първи места и 6 втори места, купи и медали, с които отново прославиха град Пловдив, а ръководителката Мариана Данева имаше високата чест да бъде част от международното жури на Олимпиадата.

Сдружение за култура, изкуство и спорт "Немезида“ се намира в ДК "Борис Христов“. През дългогодишната си история, участва активно в общински, общоградски и редица национални инициативи, в много международни концерти, фестивали, шампионати и олимпиади. СКИС "Немезида“ има собствен репертоар и самостоятелна  концертна програма. Носители са на десетки градски, общински, национални и международни награди и отличия в разнообразни по жанр танцови състезания.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).