TELUS инвестира 50 000 лв. в обновяването на училището за деца с увреден слух "Проф. д-р Стоян Белинов" в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
17:39 / 07.06.2017
2553
Седмото издание на TELUS Ден на подкрепа в България се проведе преди дни в училището за деца с увреден слух "Проф. д-р Стоян Белинов" в Пловдив. Обновяването на сградата и училищния двор стана възможно благодарение на усилената работа на над 250 служители на TELUS International Europe в Пловдив и инвестиция от 50 000 лв. от страна на компания. Водещият аутсорсинг доставчик стартира инициативата миналата година, когато отново с помощта на повече от 200 от служителите си и бюджет от 50 000 лв. започна ремонтните дейности в училището. Plovdiv24.bg е медиен партньор на събитието.

В рамките на TELUS Ден на подкрепа бяха ремонтирани училищната сграда и общежитията - 4 коридора и 13 стаи бяха изцяло пребоядисани, бяха заменени подовите им настилки, както и радиаторите, гардеробите и вратите. Топлата връзка между училището и общежитията беше преобразена в приятна зона за игри, забавление и почивка. И тази година доброволците не пропуснаха да се погрижат и за училищния двор, който почистиха и озелениха с цветя и дървета. 

"Радвам се да видя резултатите от работата ни тук днес. Тя ще се измери с усмивките на над 200 деца, които ще намерят едно по-приветливо място за учене и развитие. Искам да благодаря на всички служители на TELUS International Europe, които от началото на инициативата TELUS Ден на подкрепа тук в Пловдив, дариха повече от 5000 часа от времето си, за тяхната отдаденост", сподели Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe.

"TELUS Ден на подкрепа се превръща в традиция. Министерството на образованието и науката подкрепя инициативата на TELUS International Europe и се надява тя да продължи. Вярваме в нея, защото тя дава добра посока за бъдещето на децата" - сподели Зейнеп Ходжа, експерт в МОН. 

"Благодаря на TELUS International Europe за всичко, което прави за нашето училище. Това не е само помощ, но и възпитание в приятелство и взаимопомощ, на което всички млади хора трябва да се учат."- каза Недялка Гарова, директор на училището. 

Проектът е част от ежегодната международна доброволческа инициатива на TELUS, в която хиляди членове на екипа на компанията от цял свят прилагат на практика философията да "дават къде живеем". 

От първото издание на TELUS Ден на подкрепа в Пловдив през 2015 г, TELUS International Europe инвестира близо 130 000 лв., подобрявайки средата на над 500 деца в региона. През първата година усилията на компанията са насочени към ремонт на комплекса за социални услуги за деца и семейства. Реновирането на училището за деца с увреден слух "Проф. д-р Стоян Белинов" започна миналата година, с помощта на повече от 200 от служителите си и бюджет от 50 000 лв. започна ремонтните дейности в училището.

В рамките на седемте издания на TELUS Ден на подкрепа в България от 2013 г. насам компанията е инвестирала близо 400 000 лв. Следващото събитие от инициативата ще се състои през септември в София, когато екипът на компанията отново ще обедини сили, за да подобри средата, в която работи и живее.

TELUS International Europe отваря офиса си в Пловдив през 2009 г. През 2015 г. компанията се удостоена от община Пловдив с отличието "Инвеститор на годината". През 2016 г. TELUS International Europe се мести в нов офис с площ от 2500 квадратни метра, където в момента работят повече от 280 души на 10 различни езика - английски, френски, немски, испански, италиански, гръцки, холандски, мандарин, руски и полски.

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания).

Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International, който е доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 25 000 служители по целия свят - включително Канада, САЩ, Европа, Латинска Америка и Филипините. 

За повече информация, моля посетете нашия сайт: www.telusinternational-europe.com, казват от компанията.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
BBC: Ето какво се случва с панелките от Прага до Пловдив, издигна...
Единият от близнаците разказал на полицията за убийството
Рангел Бизюрев обясни какво се е случило през фаталната нощ
Ваня Тонева, ГЕРБ: Стремежът ми е достигане на високи стандарти н...
Прецедент: Сесията започна без химн
Живите мъртви: Всеки може да е в главната роля


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).