Световна верига отваря хотел в Пловдив до края на годината

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
20:47 / 09.06.2016
17623
До края на годината в Пловдив ще бъде открит хотел Holiday Inn, съобщи представителят на собственика на марката InterContinental Hotels Group. Ялин Ялтиракли заяви, че групата има намерения да се развива и в по-високата и по-ниската част на пазара тук, пише в. "Капитал".

Инвеститор в обекта, който ще е в преустроена офис сграда близо до Панаира, е местното дружество "Петров комерс", което държи и "Диамант" в Слънчев бряг. 

По първоначален план хотелът трябваше да е готов миналата година, но явно се е забавил и според резервационната система на Holiday Inn стаите ще са налични към 20 януари 2017 г. В София веригата има петзвезден обект отдавна, който е разположен в бизнес парка в "Младост".

Plovdiv24.bg Ви даде възможност първи да видите визията на новия хотел преди повече от 2 години. Архитектурната разработка е на "RT consult", с водещ архитект Радо Тодоров.

Сградата на ъгъла на бул. "Дунав" и ул. "Васил Левски", ще е изключително енергийно ефективна, като това е постигнато с ново поколение фасади, които добиват и дори да съхраняват енергия.

Хотелът ще заложи на най-новата си концепция Open Lobby Concept. При тази концепция отделните помещения от фоайето преливат едно в друго.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...
Цветелина Пенкова отчете мандата си в Европарламента и се срещна ...
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).