"Съюз за Пловдив" против повишаване на таксите за временните обекти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:57 / 17.01.2012
1515
Общинските съветници от  "Съюз за Пловдив" няма да подкрепят намерението на местната власт за повишаване на таксите за временните обекти, съоръженията за външна реклама и тротоарно право. Представителите на партията в общинския съвет ще гласуват "против", ако предложението бъде внесено в дневния ред на сесията на ОбС на 19.01. в извънреден порядък.

"Запазваме позицията си, декларирана и в предизборната ни платформа, тъй като таксите трябва да бъдат определяни по един законосъобразен начин, следвайки разходите, които общината прави за предоставената услуга", заяви лидерката на Съюз за Пловдив Дани Каназирева. Тя допълни, че партията ще подкрепи искането на браншовите организации, обявили се против повишението с мотива за очертаващите се неблагоприятни бизнес тенденции в 2012 година.

Дани Каназирева нарече цинично намерението на управляващите в Пловдив да намалят таксата за гаражите от 30 на 29 лева. "Това се прави с цел да се прекрати делото, което водим срещу незаконосъобразно завишения размер на таксата за гаражите. Това е безпринципно и некоректно отношение към пловдивчани и жива подигравка с гражданите", заяви Каназирева, която поде кампанията срещу неоправдано високия размер на гаражните клетки още в миналия мандат.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).