Супермодерното "Кино Арена" отвори врати в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:40 / 28.10.2016
17528
Водещият екзибитор в България "Кино Арена" отвори нов кинокомплекс в Пловдив. Намира се в Mall Markovo Tepe, бул. "Руски" 54, и разполага с 6 модерни зали, оборудвани с последно поколение кинотехнологии. За първи път зрителите в региона имат възможността да се насладят на върховно киноизживяване в IMAX зала с огромен екран, 288 удобни кожени кресла и най-новата озвучителна система от последно поколение IMAX® ® Immersive sound.

Специален гост на коктейла по повод откриването беше Джовани Долчи, вицепрезидент "Бизнес развитие" на IMAX Corporation. 

"Пловдив е изключително жив град с всички тези интересни хора по улиците. Щастлив съм, че заедно с "Кино Арена" вече можем да предложим върховното IMAX изживяване на зрителите в този град", сподели Джовани Долчи.

"Кино Арена" Mall Markovo Tepe e единадесетото кино на веригата ни и смея да твърдя, че в него сме интегрирали най-добрите технологии от света на киното.", казва Стефан Минчев, собственик на киноверига "Арена".

Зала 2 в Кино Арена Mall Markovo Tepe Пловдив е от уникалната по рода си киноконцепция PREMIUM LARGE FORMAT. Оборудвана е с внушителен по размери екран, 4К кинопроектор от най-новото поколение на Christie Digital за ярки и кристалночисти образи.

Единсвено в PREMIUM залата зрителите в Пловдив могат да се потопят в 360° звукова панорама, която създава системата DOLBY ATMOS, ексклузивно представена от Кино Арена.

Програмата на "Кино Арена" Mall Markovo Tepe включва холувидски заглавия от репертоара на водещите дистрибутори в страната, специална алтернативна програма като опери и балети от сцената на Кралската опера в Лондон, както и ексклузивни музикални концерти и спортни събития. 

Предстоящите киносъбития са операта Норма на 2 ноември от 19.00 часа и на 6 ноември от 16.00 часа и концерт на Майкъл Бубле на 12 ноември от 19.00 часа. Билети вече се продават на касите на киното и директно през сайта.

За феновете на киното, които не пропускат филм на голям екран, Кино Арена има специално предложение "Фенкарта" с 8 билета и "IMAX Фенкарта" с 6 билета на атрактивни цени. Билетите във фенкарите са за 2D или 3D филм по избор, валидни са един месец и не са персонални. Повече информация тук

В първите дни на откриването "Кино Арена" Mall Markovo Tepe предлага и интересна програма за зрителите, които обичат костюми, супергерои и магьосници.

Повече за Хелоуин кампанията на "Кино Арена" тук

Повече за "Час по Магизоология" в "Кино Арена" тук.


Виж коментарите (2)

Още по темата (75):
22.09.2022 Пловдивчанка: Обърнете посоката на турбуленция на това кръстовище или сложете пешеходен светофар
10.01.2022 Клиент отвратен от тоалетни в пловдивски мол: Кошмар!
17.09.2017 Камера засне кошмарния инцидент с момиченце в пловдивски мол
15.09.2017 Кошмарен инцидент с малко момиченце в мол "Марково тепе"!
28.08.2017 Опразниха най-новия пловдивски мол, изкараха навън всички служители и посетители
17.08.2017 Пловдивчанин купи скъсани обувки за 125 лева! Какви са правата му?
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).