Суграшица валя в центъра на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:26 / 31.01.2023
5784
Суграшица валя в центъра на Пловдив днес малко след 15,00 часа. Справка на Plovdiv24.bg в сайта на НИМХ показва, че през нощта облачността ще е предимно значителна, но само на отделни места, главно в планинските райони, ще превали слаб сняг. Северозападният вятър временно ще отслабне.

Минималните температури ще бъдат между минус 4° и 1°. Утре облачността над страната ще е променлива, намаляваща на места временно до незначителна. Ще духа до умерен, в Дунавската равнина и в западната част от Горнотракийската низина и временно силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 4° и 9°. 

Над планините ще има променлива облачност. Ще духа силен, по върховете и бурен вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 1°, на 2000 метра - около минус 7°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа предимно умерен вятър от запад-северозапад. Максимални температури: 6°-8°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще отслабне до 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).