Съдбата се усмихна на пловдивчанката, която издирваше майка си след 20 години раздяла!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:20 / 29.11.2018
13920
Приказка със щастлив край! Само така можем да опишем събитията, спасили една възрастна жена от свирепия живот на улицата и върнали на една дъщеря майката, изгубена преди 20 години. Историята, която ще ви разкажем, е достойна за Големия екран, но ето, че тя се случи тук – в България, доказвайки, че чудеса се случват не само по Коледа.

Преди две седмици ви срещнахме с пловдивчанката Диана Иванова, която отчаяно търсеше майка си. Животът ги бе разделил отдавна и двете бяха изгубили следите си. Повече за трагичните обстоятелства, откъснали една майка от 5-годишната й дъщеря, може да прочетете ТУК!

След  първата публикация на Plovdiv24.bg читатели се свързват с Диана и й съобщават, че майка й Славка Павлова се скита по улиците на морския град. Десетки наши читатели потвърждават информацията, като част от тях твърдят, че бездомната жена е забелязана на централната улица "Александровска" или в района около гарата.

Истината обаче се оказва друга и първа до нея стига бургазлийката Еми Цветанова. Преди повече от три месеца Славка тръгва пеша по магистралата, опитвайки се да стигне до София. Намерена е в безпомощно състояние и прибрана в психиатрична клиника. Въпреки че жената е запазила разсъдъка си, тя е убедена, че дъщеря й е отдавна починала и няма на кого да разчита. Няма документи, нито покрив, под който да изкара поредната люта зима. В този момент се появяват нейните ангели, които с общи усилия дават рестарт на живота й.

Днес майка и дъщеря са отново заедно. Диана се прибира от Лондон, където отдавна е подредила живота си. Прибира Славка, излекува я и й вади нови документи, с които я взима при себе си. На нас не ни остава друго, освен да им пожелаем дълъг и щастлив живот заедно след всички превратности на съдбата!

Виж коментарите (2)

Още по темата (1):
15.11.2018 Историята с жената, която издирва отдавна изгубената си майка, се заплита!
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).