Събрана е цялата сума за Гергана Зиева, утре е решаващата операция

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
13:33 / 07.04.2022
2943
С пълно единодушие пловдивските общински съветници гласуваха предложение за дарение от 10 000 лева на Гергана Зиева, която има нужда от спешна операция, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Предложението е внесено от ППГОС "Кауза България". За лечението на инж. Гергана Зиева, която е главен експерт в Дирекция "Строителство и инвестиции" в Община Пловдив е необходимо до днес да бъде събрана сумата от 20 000 евро, за да може да й бъде направена трансплантация по спешност.

В решението изрично е записано, че поради спешността ОбС - Пловдив допуска предварително изпълнение на договора. 

Общинският съветник Владимир Кисьов предложи всички съветници да дарят по 200 лева от заплатите си в знак на съпричастност към колегата си от общинската администрация. "Решението на ОбС е решение, а дарението от заплатите е лично решение на всеки, може да се вземе банковата сметка от секретаря на общината и да се преведат лични средства" - коментира Румяна Толова. 

Припомняме, че преди дни от община Пловдив отправиха спешна молба за помощ:

"Нашата колежка Гергана Зиева - главен експерт в Дирекция "Строителство и инвестиции“ разви остра бъбречна недостатъчност. След месеци, прекарани в болница, стана ясно, че е необходима спешна бъбречна трансплантация.

Сумата, която остава да се събере, е 20 000 евро в срок до 7.04.2022 г. и е непосилна за семейството. Гери е на 33 години и е с 2 малки дечица.

От екипа на дирекцията се обръщат с молба към всеки, който има възможност и желание да помогне, като дари средства по следната банкова сметка:

Цялата сума за операцията е вече събрана, а утре предстои и самата трансплантация. Пожелаваме на жената операцията да мине успешно и да се възстанови бързо след нея!

Благодарим от сърце на всички, които показаха съпричастност и дариха средства в помощ на Гергана!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).