Събориха бивш хотел близо до булевард "България"

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
09:51 / 21.12.2017
19622
Събориха сграда, за която Plovdiv24.bg писа още преди две години. Ето какво съобщиха от общинската администрация на "Северен": Във връзка с констатации на служители от районната администрация и постъпили сигнали от граждани за опасна триетажна сграда, находяща се на територията на район "Северен", кметът на района предприе действия по премахването й.

Опасната постройка попада в УПИ II- комплексно застрояване, кв.19 по плана на кв. "Захарна фабрика", с административен адрес бул. "Васил Априлов" №125А. Същата е с компрометирана конструкция и съществува реална опасност от самосрутване, както и вероятност за възникване на инциденти с преминаващи граждани. 

"Безопасността на гражданите е най-важна и затова стриктно следим за опасни сгради и съоръжения в паркове и в детските площадки, за да бъдат премахнати своевременно", коментира кметът на района Ральо Ралев.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта
Професорка осъди УХТ за дискриминация
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).