Строеж в "Южен" превръща тротоар в кално поле

Автор: Мария Морунова
Коментари (4)
09:10 / 16.02.2014
3212
Пешеходна зона по бул. "Никола Вапцаров" е превърната в калище заради строеж. За този проблем сигнализира читател на Plovdiv24.bg.

"След като времето се постопли и се разтопи снегът вече няма възможност да се върви по тази част на пътеката. Принудени сме да вървим по пътното платно, пречейки на шофьорите и застрашавайки собствените си животи, особено в пикови часове"
, пише нашият читател.

Репортер на сайта се свърза с районната администрация в "Южен". Оттам обясниха, че към момента няма какво да се направи, тъй като фирмата, която извършва строежа, е частна. Тя е уверила администрацията, че след приключване на строителните дейности, тротоарната настилка ще бъде възстановена. Ако това не се случи, чак тогава администрацията ще се намеси с проверка и санкция, ако ремонтът е прекратен, а пък пешеходната зона не е възстановена.

Според нас обяснението на администрацията е абсурдно и противоречи с интересите на хората от района, няма значение колко е законно издържано.

Нормално ли е в европейска страна, да се чака неопределено време и благословията на частна фирма, за да може да се използва тротоар? Коментарите оставяме на вас.



Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).