Страхотни придобивки за пловдивско училище

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
14:09 / 10.10.2018
5962
Няколко зелени класни стаи ще бъдат изградени в Начално училище "Петко Славейков", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Уникална за пловдивското образование инициатива анонсира кметът Иван Тотев днес. 

"До училището има терен от 2 декара, ще започнем приобщаването му към двора на училището и ще изградим 4 или 5 зелени класни стаи, които ще имат всичко необходимо, но ще са на открито. На мястото големи, добре развити дървета, ще е уникално за Пловдив", разказа той. "Не става въпрос за толкова много пари, а за желание и как най-умно ще се изпълни".

По думите му районната администрация трябва да представи проект до края на годината, който да бъде включен в бюджета на Пловдив за следващата година.

Другата безспорна придобивка за училището е новата спортна площадка, на чието откриване кметът бе специален гост днес. "Училището е прекрасно. Нямам никакво съмнение, че тази площадка няма да има нужда от ремонт през следващите 15 години", сподели той. На децата пък пожела много весели моменти в игри и им заръча да си я пазят.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).