Страхотен преподавател учи пловдивски малчугани на английски език

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:55 / 11.05.2015
8529
От детска градина "Десислава" се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg, за да споделят нещо позитивно и ведро. За какво става въпрос?

"Good morning teacher! С тези думи обикновено учениците от 2-ри до 12-ти клас посрещат в класните стаи своите учители по английски език. В Пловдив обаче на едно специално място един специален човек обучава на този език възможно най-малките и най-невръстните, но за огромна изненада, най-ученолюбиви "ученици". 

Те все още не могат да четат и пишат, но въпреки това вече изучават най-говорения език в съвременния свят.

Повече от 15 години Даниела Кръстева е учителка в ЦДГ "Десислава", район "Тракия", Пловдив. Със своите завидни педагогически способности тя възпитава децата през тези съдбоносни години от израстването им и ги подготвя за най-важното, което им предстои - прекрачване на училищния праг. 

Освен великолепен преподавател и най-добър приятел, за децата тя е и първият им учител по английски език. По нейна инициатива, с благословията на директора на ЦДГ "Десислава" и с подкрепата на своите колеги в група "Калинка", трети пореден випуск малчугани 10 пъти месечно изучават чуждия език от 4 годишна възраст. 

Г-жа Кръстева успява да потопи децата в изворите на знанието и да зарази любознателните детски умове, така че дори в къщи те пеят песнички и рецитират стихчета на английски. Широките детски усмивки и удовлетворението от добре свършената работа са единственото нещо, което учителката получава за труда си.

Приближавайки края на учебната година г-жа Кръстева и нейните малки приятели искат да покажат какви познания са придобили през годината и по този повод организират английско пролетно парти, което ще се състои на 14 май от 17:15 във физкултурния салон на ЦДГ "Десислава".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).