Стотици абитуриенти никога няма да забравят супер преживяванията си в Megami Club Plovdiv

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:54 / 28.05.2018
6060
Най-очакваната седмица през месец май завърши. Поводът бяха абитуриентските балове, за които Megami Club Plovdiv организира подобаващи парти вечери, обединени от концепцията "In Paradise". В паметните нощи се включиха:

Прекрасната Емилия гостува в сряда на 23 май. Стартът на баловете с нея в Богинята на нощния живот беше достоен. 

Навръх 24 май Megami Club Plovdiv посрещна стотици абитуриенти, а на празника пя Тони Стораро. Човекът-глас тази година изпълни химна на завършващите като неговата песен "Абитуриенти" звучеше отвсякъде. На партито в Богинята на нощния живот абитуриентите имаха уникалната възможност и я чуха на живо няколко пъти от развълнувания Тони Стораро.

Вечната номер 1 в поп фолка - Камелия направи парти, само каквото тя умее, в петък. Нейните златни песни звучаха в Megami Club Plovdiv до сутринта. А само няколко часа след това се състоя закриването на "In Paradise"паметната седмица с наистина зрелищно събитие в събота вечер.

Мечтите се сбъдват тази седмица в Megami Club Plovdiv. Богинята на нощния живот има приятния навик да бъде парти раят на земята.

На "Dream on" седмицата през следващите дни ви очакват незабравими изживявания с най-големите попфолк изпълнители.Джена е певицата, която няма спиране. Тя го доказа отново с най-новия си хит "Хулиган", който вилнее из клубовете в цялата страна. В сряда вечер гостите на Megami Club Plovdiv ще го чуят за първи път на живо в града под тепетата. На събитието входът ще е свободен за студенти.Звездата, която прави супер хитове, но е известна и с участията си в множество благотворителни кампании - Анелия ще пее в Megami Club Plovdiv в последния ден на месец май.

Заповядайте! 1 юни в Богинята на нощния живот ще се отбележи както подобава. Самият Азис ще бъде звездата на нощта и това е достатъчна гаранция за една емоционална хитова нощ. Веднага на следващата вечер "Dream on" темата на Megami Club Plovdiv ще превземе изцяло заведението.

Виж коментарите (0)

Още по темата (324):
03.04.2024 Рени запя на живо "Като птица съм свободна" в двора на елитно училище в
Пловдив
02.04.2024 Под звуците на рок ученици поканиха любим учител на бала
02.04.2024 Пловдивчанин иска да помогне на абитуриент
01.04.2024 Когато класната им ги видя, остана без думи
01.04.2024 Ученици направиха чудесна изненада за любимата си класна
31.03.2024 Учители от Френската нямаше как да откажат такава покана за бал
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).