Стопани пускат кучетата си в парк, в който играят малки деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
16:45 / 06.07.2014
4383
Стопани пускат кучетата си в парк за отдих, без да са видимо притеснени. За това сигнализира читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте! Искам да съобщя за една нередност, на която ставам свидетел доста често в малък парк за отдих в квартал "Кючук Париж", намиращ се между улиците "Славееви Гори" и "Кузман Шапкарев".

Проблемът идва от там, че доста често виждам стопани на кучета да разхождат любимците си в този парк. Някои кучета са с каишка, други са без. Но проблемът идва от там, че стопаните на тези кучета им позволяват да се облекчават където им падне в парка, а смятам, че паркът все пак е място, което е предназначено за отдих, в него играят и много малки деца.

Още по-абсурдното е, че в същия този парк има специално обособено място с огради, точно където могат да играят кучетата, без да пречат на децата.

Има хора, които водят кучетата си на това обособено място, но все пак има стопани, които без да са видимо притеснени пускат кучетата си да се разхождат заедно с тичащите в близост деца.

Изпращам Ви снимки на които се вижда как възрастна жена и нейното куче спокойно си почиват на пейка, като в тяхно присъствие има и друго (предполагам бездомно) куче. На същата тази пейка играят деца, изпускат си играчките и т.н.


Виж коментарите (31)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непреходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...
81-годишен шофьор блъсна жена в Пловдив
Повдигат обвинение на шофьорката, ударила на пътя две момичета от...
НАП установи нарушение в детски център в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).