Стефчо е взимал автографи и на погребения. Има около 500 тетрадки със стотици хиляди подписи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:51 / 18.04.2024
7000
"Взимам от всякакви личности автографи. Правил съм го дори и на неприятни поводи - на погребения, където е наистина много неудобно."

Това каза известният пловдивчанин Стефчо Афтографа в интервю пред видеоблогъра от "Тик-ток" Савели Тимохов (timohov777). 

"Имам около 500 тетрадки с около 500 000 хиляди автографа. Взимал съм от Далай Лама, Робърт Де Ниро, Силвестър Сталоун, Михаил Горбачов, Михаил Клашников, Бан Ки-мун. Просто са извънредно много. Занимавам се с това от около 50 години."

"Роден съм през 1953 година в Пловдив, около Димитровден. Приличам на майка ми, която е била голяма красавица. Баща ми е пушил много, но ги е отказал в нощта на моето раждане, но аз нямам неговата воля. Той е германофил и е завършил университета в Лайпциг. Не знам кой ми е измислил този прякор, но е прав."

"Моят съвет към младите е да мислят какво правят. Общо взето акълът в главата идва с възрастта. Също друго много важно - "Три пъти да мерят и един път да режат. Също така да не се поддават на емоциите. Те твърде често са грешен съветник", каза още Стефчо.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръгла маса за домашното насилие в Пловдив
Обучение за бърза реакция и евакуация при бедствени ситуации се п...
Теодор Христов, БСП: На пациентите не бива да се гледа като на хо...
Изряден шофьор опита да подкупи полицаи на оживен булевард в Плов...
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).