Стартира проектът "Подмяна на общи водомери"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:50 / 28.05.2008
1184
ВиК ЕООД продължава реализация на проект "Подмяна на общи водомери на водопроводни отклонения".

Инсталирането на водомери в общите части е от съществено значение за подобряване нивата на обслужване, тъй като дава възможност за точно и ясно формиране на сметките за изразходвана вода, а също така и улеснява управлението на водопотреблението от страна на клиента и е предпоставка за по-икономично и разумно използване на водата. Всичко това ще помогне за установяване на разхода на вода в общите части, което ще даде възможност на Вас - нашите клиентите да упражните контрол по отношение потреблението на вода. Ще се открият течове по вертикалните щрангове и вътрешните водопроводни инсталации и ще установят лицата които манипулират водомерите.

До момента са подменени приблизително 1 000 общи водомера в различни квартали, като предстоят да бъдат подменени общо 5000 общи водомера. Проекта ще се реализира в рамките на две години. От 2 юни започва подмяната на общите водомери в район Юг - ул. "Поручик Въльо Стефов", ул. "Димитър Талев" и ул. "Димо Хаджидимов".

Актуална информация за адресите, където ще бъде извършвана подмяна, ще бъде публикувана  в началото на всеки месец на интернет страницата на Пловдивския ВиК оператор http://www.vik.bg/.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив
Почина Христо Баев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).