Старозагорско безумие по централна улица в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
17:10 / 18.12.2017
16389
Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да разкаже: "Здравейте, прикачам клипче и снимка, изрязана от него, заснето от видеорегистратора ми на улица "Любен Каравелов", до бариерата на ВМИ. Не стига че всеки ден живущите в околията на университетската болница се сблъскваме с недостиг на паркоместа и неправилно паркиране, което ни затруднява ежедневно, затруднява излизането от гаражи, дворове и други. Наоколо няма "синя зона", целият булевард се използва за паркинг през деня от студенти, лекари, пациенти и т.н. 

Полицията или общинска охрана минават много рядко, за да налагат глоби, а вчера (неделя след обяд, когато обикновено не е толкова натоварено) се натъкнах на тази гледка - целият булевард е запълнен с паркирали коли в посока от денталния факултет към кръговото движение на бул. "Васил Априлов", а в насрещното паркирана кола, като нямаше шофьор. 

Виждат се поне 3-4 паркоместа наоколо, макар и забранено спирането, поне нямаше да пречи толкова на движението. Крайно възмутен съм от ежедневното безхаберие на органите отговарящи за движението по пътищата в околността. Крайно време е да се вземат мерки. Ежедневно излизам от гаража си с риск да извърша ПТП поради ниската видимост заради паркирали коли наоколо. Регистрационният номер се вижда добре от снимката - СТ8278КК.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).