Старозагорски "Мерцедес" се натресе в учебен автомобил с надпис "Спира внезапно!" в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
14:38 / 10.11.2015
7419
За инцидент с учебен автомобил научи Plovdiv24.bg от свой читател. Ето и разказа му от първо лице, публикуван без редакторска намеса:

"Здравейте, бих искал да ви покажа как се отнасят с учебните коли повечето неграмотни шофьори! Случката се разигра вчера до училище "Антим I".

Учебният автомобил се движеше от бул. "Пещерско шосе" към "Гладстон". Колата спря, за да пропусне автобус с №10 и един бързо движещ се "Мерцедес" със старозагорска регистрация се удари в учебната кола!

Инструкторът ми се видя около 45-50-годишен човек, сигурно с дълъг стаж - само погледна и започна да говори с другия шофьор нещо! 

Едно момиче се обучаваше и изглеждаше уплашена! Сигурно много хора ще скочат как може учебните коли да се движат в пиков час. Аз например имам син, който кара сега курсове и е най-свободен до 9.30 и след 17.30 часа! 

Разберете, хора, и ние сме били на тяхното място и нас са ни псували и на нас са ни надували клаксона по-бързо да се изтеглим от кръстовище. 

Наистина искам да помоля всички шофьори - бъдете внимателни, спазвайте правилата за движение, пазете вас и другите участници в движението! 

Едно време моят инструктор казваше "По-добре да закъснееш, отколкото да утрепеш някой и още повече да закъснееш!" Запомнете тези думи хора и нека спрем войната по пътищата!"

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата
Ключов свидетел на убийството в "Арман махала": Не съм видял нож


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).