Старите градски танци оживяват в центъра на Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
15:09 / 28.05.2019
2402
С огромна радост ви каним да потанцуваме заедно! Нека върнем духа на младостта, нека не останем затворени по домовете си, нека се забавляваме и да покажем, че на 60+ животът е радост. Спомняте ли си старите градски танци, матинетата и вечеринките?

На 7 и 8 юни от 18:00 часа пред сградата на Община Пловдив на пл.Стефан Стамболов № 1 ще се проведе конкурсната програма на фестивала "В ритъма на танца“, който се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година.

Организатор е "Национално сдружение за единство и партньорство“. Ваш учител по стари градски танци ще бъде една от най-любимите артистки в Италия Силвия Грибауди.

Грибауди е участвала в много танцови и артистични проекти по света. Нейните уроци се превръщат в истинско освобождаване на духа и тялото. Тя ще бъде тук за вас и ще ви покаже стъпките на танците – валс, танго и други, които са се танцували в началото на века.

Никак няма да е трудно, а задължително ще е забавно! Ще има награди за най-добрите и изненади за всички! Няма изисквания за специални обувки или тоалети, има нужда единствено от настроение!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).