Стана ясно какво предстои за понито, което отхапа пръстите на бременна жена от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:58 / 19.07.2023
5412
Д-р Ивелина Илиева, директорът на зоопарка в Стара Загора каза пред БНР, че мъж от Пловдив ще осинови за една година понито, което преди време отхапа пръстите на бременна жена.

Припомняме, че инцидентът се случи 8 май, когато младо семейство решило да отиде да се забавлява с детето си в зоопарка. Жената, която е пловдивчанка, решила да се порадва на понито и да го погали. Животното направо изяло два от пръстите на лявата ръка. 

"Посегнах към него. Аз дори и ръката не съм си подавала. То, ако беше цялата ръка, предполагам, щеше да ми откъсне цялата ръка. Изведнъж ме захапа. Не съм очаквала такова нещо“, разказва тогава пред bTV потърпевшата Ани Челебийска.

"При преглед на записите от системата за видеонаблюдение е видно, че пострадалата, заедно с придружители, преминава покрай две указателни табели, съдържащи забрана за хранене и досег до животните. Ръководството на Община Стара Загора изразява съжаление към пострадалата и използва случая да апелира посетителите да бъдат отговорни към себе си и животните,“ обясниха от община Стара Загора.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наум Китанов, БСП: Трудно е да се примиря с все по-голямото преза...
Без вода заради сериозни аварии в Пловдив и областта
Обявени са свободни места за новата детска градина в "Тракия"
Пловдив първи в страната по брой на изградени нови големи къщи и ...
Журналист: Написах, че обещанията на Тодор Живков за Пловдив не с...
Учителят, обвинен в блудство: Арестуваха ме пред децата, историят...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).