Спипаха цигари със стар бандерол за 6 милиона лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:07 / 04.06.2010
3818
Голямо количество цигари със стар акцизен бандерол на обща стойност над 6 млн. лева и 162 бутилки алкохол със съмнение за фалшив бандерол са били иззети днес при специализирана полицейска операция от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност" при ОДМВР - Пловдив. Акцията е била проведена на територията на Асеновград, Садово и Пловдив.

Полицаите са извършили проверка в жилището на 39-годишния Д.П. на ул. „Костур" в Асеновград и складовете, стопанисвани от него и съпругата му А.П., находящи се в Асеновград, Пловдив и Садово. От апартамента и помещенията са били иззети общо над 4370 кашона цигари от марките „Кинг" и „Мерилин" със стар акцизен бандерол, както и 54 бутилки алкохол и 108 бутилки мастика „Карнобат" със съмнение за фалшив акцизен бандерол. Д.П. и съпругата му са задържани за 24 часа в ареста на Трето РУ „Полиция" - Пловдив. Материалите по случая ще бъдат докладвани на Районна прокуратура - Пловдив.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...
Възрастна жена е била унижена в Пловдив от младеж
Митрополит Николай за Plovdiv24.bg: Злото в тоя живот се преумнож...
Деца боядисваха яйца в митрополитския храм в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).