Софиянка претърпя много лоша случка в Пловдив, търси помощ!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
11:31 / 04.08.2017
27007
Софиянка претърпя много лоша случка в Пловдив. Ето какво пише Даниела Костова с молба за помощ във Фейсбук, публикуваме текста без редакторска намеса:

"ОТКРАДНАТО ПОРТМОНЕ - МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! Ето историята:

Вчера следобяд с приятел тръгнахме щастливо към Гърция на почивка. Предният ден отидохме и си купихме от декатлон каяк, вчера натъпкахме колата и по път спряхме в Пловдив да се видим с приятели. След няколко часа приятни разходки се връщаме и какво да видим - прозорецът на колата разбит, кануто (за което този приятел е работил поне половин месец) - липсва, но нека не спираме до там. Докато в колата имаше и други неща от декатлон, като хвърчило за поне 50 лв, палатки, надуваем дюшек, спални чували и т.н, това което гладният човек без друга работа беше харесал раницата на приятеля (съдържаща повече от половината му гардероб) и моят сак, съдържащ всичките ми летни дрехи. Въдицата на приятеля е чисто нова и лъскава, моята е на поне 10 години, наследство от баща ми, която пазя да не се драска от както я имам - е познайте коя липсва (вероятно избират да откраднат сантименталното с конкурс).

Та пиша този дълъг пост защото в колата беше и портмонето ми, в него нямаше почти никакви пари, но присъства личната ми карта. Искрено моля! Ако някой го намери да ми пише!! То е лилаво, в него имам най-различни документи с името ми (Даниела Антонова Костова) в полицията (освен че ни казаха, че по Бг закони и да го хванат, няма да ни се върне нищо), ни казаха и че той ще захвърли всичко откраднато което не струва нищо и ще иска да се отърве от документите, тоест ще изхвърли моята лична карта и другите документи от портмонето ми... сакчето беше зелено и въдицата беше сребриста с електриково жълто (много стара и протъркана) - нито е скъпа, нито има нещо в сака което да струва кой-знае, просто са сантиментални неща... Моля ви наистина за съдействие за документите, голяма забава е да обясняваш после в София виновно как са ти ги откраднали и да им плащаш таксите, както е забава да изкарваш нова дебитна карта и така нататък, да не говорим за протърканите снимки вътре, които вероятно няма да мога да изкарам отново...

Не живея в Пловдив и нямам идея към кого да се обърна... Моля пишете или звъннете на 0896 366 321."


Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).