Софийски крадец на високо ниво е задържан в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:16 / 31.10.2018
6358
Елитен столичен домови крадец е задържан в Пловдив. Това отчете шефът на полицията старши комисар Атанас Илков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По думите му 41-годишният мъж е гастрольор от София, а криминална полиция има данни за 5 кражби, които са извършени от него. Така непосредствено след кражба на 15 октомври в Централна градска част в Пловдив мъжът е заловен. В колата му са открити множество средства за взломяване на врати, прозорци и т.н. Намерени са и 20 хил. лева и 3 хил. евро, които са обект на кражба от последното жилище, в което е задържан. Работата по този случай продължава.

Комисар Илков отчете и случай на задържан с около 100 кг кокаин и малко синтетична дрога. Пътувайки от София за Пловдив, в "Мерцедес" е превозвал наркотиците. Лицето е с постоянна мярка "задържане под стража" и му е повдигнато обвинение.

В Първомай и Хисаря също са разкрити престъпления. В Първомай са задържани двама - баща и син, за множество престъпления в това число и домови кражби. В последствие се оказало, че са с влезли в сила присъди "лишаване от свобода".

В Хисаря е задържан 37-годишен мъж за разпространение на наркотични вещества, иззети са пари, самите наркотици, които е имал намерение да разпространява, везни и др. Наложена му е мярка за неотклонение "задържане под стража". Пак в Хисаря са задържани мъж на 28 години и жена на 24 години за отглеждане на марихуана. За отглеждане на марихуана са арестувани и баща и син от Асеновград. Органите на реда са иззели 2700 растения, както и оборудване за отглеждане. И двамата са криминално проявени.

Илков отчете разкриване и на извършителя на множество кражби на велосипеди в Пловдив, той е с мярка "задържане за 72 часа". Криминално проявен е, от Пловдив е, 31-годишен е и се смята, че е откраднал около 30 велосипеда от различни места в града.

Разкрита е и кражбата на 20 хил. лева от голяма търговска верига през септември в Асеновград. Установени са лицата на кражбата, като единият е охранител на обекта. Голяма част от сумата е иззета от полицията.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).