Собственик на магазин се сепна след публикация в Plovdiv24.bg

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:45 / 18.10.2012
6646
След публикуването в Plovdiv24.bg на материала: Читател: Собственик на магазин "обожава" да пази паркомясто с конуси, а после вдига скандали, "гражданинът" се е отказал от порочната си практика, научи репортер на сайта. 

"След като ни предадохте сигнала, неколкократно ходихме на проверки на мястото, но конуси пред магазина нямаше. Разяснили сме на собственика как може да си плати паркомясто и сме направили документална проверка на обекта. Ще продължим да инспектираме района", каза в телефонен разговор с репортера ни служител на Общинския инспекторат в града.

В сигнала, пратен ни преди време, ставаше въпрос за ул. "Сливница" в "Кършияка": 

"Здравейте, в случая не виждате паркирал автомобил на тревни или тротоарни площи, а собственик на месарски магазин, който "обожава" да пази мястото си с конуси, без да е заплатил за това. Всеки, дръзнал да спре там, бива изгонен с изрази от рода на "Не виждаш ли, че това място е мое?" и кавгите могат да доведат и до сериозни заплахи, ако откажеш да преместиш автомобила си. Питам се аз - откога общинската собственост стана частна? Питам се и откога е позволено да заемеш тротоарна площ, за да продаваш, без да разполагаш дори с касов апарат, предполагам, че за разрешително е абсурдно да се говори?"

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Областна администрация Пловдив с интересно предупреждение за Деня...
Първи подробности за евакуацията в най-голямата болница в Пловдив...
"Швейцарско сирене" по пловдивски булевард
Пригответе до 200 лева, ако искате да гледате на живо този грък в...
Шеметен първи юни, нови обекти и единствен по рода си MakeUp Mast...
Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).