Снимка на табела взриви мрежата от дискусии на пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
19:30 / 25.12.2022
38392
Пловдивчани са намерили интересен начин да си запазят паркоместата, макар да е неправилен, видя Plovdiv24.bg. Във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив" е публикувана снимка, от която се вижда, че въпреки че паркингът е общински живеещите наблизо са сложили допълнителна табела, че е само за тях. Въпросното място е на бул. “Свобода" 72 А и Б.

“Бая такива се навъдиха, ама нямат никаква правна стойност, след като имота е общински, а не частен", заявява пловдивчанин.

Друг споделя лош опит:

"Снощи паркингът беше зает 70% от пришълци. Живущи в блока ми паркират пред гаража. Аз съм човек на 25 не на 60. Мога да изляза по всяко едно време. Трябва ли да знам на всеки колата и да ходя да звъня по звънците, да го чакам да се облича и да си маха колата в 01:00? Снощи се прибирам и една комшийка, където живее на 100 м от блока направо се натресе на нашия паркинг без дори да обиколи местата пред нейния блок. Други пък си купиха коли само за да казват, че имали Мерцедес. Палят го 1 път в седмицата на място и гасят. Явно само за сватби и кръщенета го ползват. Досега се съобразявах и едната ми кола седеше в гаража другата пред него ама от всички с гаражи само аз си, играя да въртя коли. Затова вече и двете са на паркинга и не ме интересува щом само аз мисля за благото на другите!"

“Това все още са хубави дни за Пловдив ... радвайте им се, наслаждавайте се като видите паркомясто, че като гледам как се строят жилища с по 1200 апартамента не знам в близките 5 години какво ще се прави ...най-вероятно ще се караме кой е паркирал на по-близкото село, където местата са ограничени.", коментира трети.

“Местата може да са общински, но паркоместата са за паркиране на живущите в съответният блок, не е редно да паркираш на тези места и да създаваш неудобство на съседите си от въпросния блок, защото те няма да могат да паркират пред блока, в който живеят и като паркират пред другия блок, ще създадат неудобство на съседите от съседния блок, проста логика, ама за умни и разбрани хора.", уточнява друг пловдивчанин.

А ние, от Plovdiv24.bg, оставяме на вас, нашите читатели, да прецените кой - крив, кой - прав.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).